Víz 25°C
Euro 310 Ft

Balatoni apartmanok - Hajdú Apartman

Hajdú Apartman

Cím: 8638 Balatonlelle , Vágóhíd u.54

Kiadó email címe: poool@freemail.hu
Telefonszám:
Leírás:

A ház ideális 10-14 személy részére baráti és rokoni társaságoknak.

A földszinten 3 hálószoba, nappali, konyha, étkezõ, fürdõszoba, wc van. A nappaliban tv kábel TV-vel. A konyhában gáztûzhely, hûtõszekrény, filteres kávéfõzõ, evõeszközök, tányérok, poharak találhatók. Az étkezõnél a teraszon kerti székek és asztal is van.

A tetõtérben 3 hálószoba,nappali, konyha, étkezõ, fürdõszoba, wc van. A ház mögött az udvarban legalább 6 autóval biztonságosan lehet parkolni.

A belterek, berendezések és kerthelységek különleges, Balatoni hangulatot idéznek. A vendégek szórakoztatásáról kedvezõtlenebb idõjárás esetén Televízió gondoskodik .

 Az udvart természetesen minden vendég kedvére használhatja, ahol kiváló napozási, játszási lehetoség van. Kerti sütés-fozésre is nyílik alkalom, szükség esetén biztosítjuk az ezekhez szükséges felszereléseket.

 Házunktól 800 m-re (gyalog 5-10 percnyire) helyezkedik el egy szabad strand, ami éjjel-nappal ingyenes fürdési lehetoséggel látja el az oda látogatókat. A közelben 1-200 m-re található Mc Donald's és több élelmiszer- vegyesbolt is, sõt a városban non-stop üzlet, szupermarket, kiváló éttermek és kultúrált diszkók is mûködnek

Szobák száma: 6

Fürdőszobák száma: 2

Ágyak száma: 10

Balatontól való távolság: 800 m

Légkondi: nincs

TV: van

Műhold: van

Telefon: nincs

Internet: nincs


Szezon: június 1-szeptember 15

Szezonbéli ár: 2000

Szezonon túli ár: 1500